Shopping Bag (0) Items | RM 0.00

Create an account

Iklan eKarya

majalahsquare
Keluaran Khas
Buku ini memuatkan pengalaman menarik yang pernah dialami penggali kubur,tukang mandi mayat, imam dan bilal terlibat dalam pengebumian jenazah di perkuburan di seluruh Negara.
Buku ini adalah sambungan kepada dua buku terdahulu, iaitu Engkau Hantu,Engkau Syaitan dan Wajah Di Balik Cermin iaitu menghimpunkan kisah-kisah seram dan misteri yang berlaku di sekeliling kita.
Buku ini mengupas isu curang di kalangan lelaki dalam skop yang luas dan menyeluruh. Bermula dengan sejarah curang yang menyelongkar tentang pandangan masyarakat zaman dahulu dan hukuman terhadap pelakunya.
Buku ini merupakan sambungan buku Pemandu Van Jenazah sebelum ini dan terdapat 32 buah kisah menarik yang memaparkan pengalaman serta insiden yang berbeza.
Buku ini menampilkan pengalamanterbaru yang aneh yang berlaku kepada para selebriti yang mengerjakan ibadah haji di Mekah contohnya selebriti Khairul Fahmi Che Mat, Shamsul Ghau-Ghau dan sebagainya
Buku ini menceritakan pengalaman sebenar seorang yang boleh melihat alam ghaib. Sambungan siri 1 & 2.
Buku bertajuk Permaisuri ini merupakan biografi bergambar tentang 14 Raja Permaisuri Agong dari yang pertama hingga sekarang. Biografi ini merupakan koleksi eksekutif dan tidak dijual di mana-mana kedai.
LAWAK MASTIKA 4
LAWAK MASTIKA 3
CERITA AJAIB & TELADAN ANAKKU
Page 2 of 4